Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران در توضیح علت تعطیلی خط 7 متروی تهران گفت:‌ کمیسیون عمران شورای شهر تهران و معاونت حمل و نقل شهرداری تهران به این نتیجه رسیدند که خط 7 مترو ناایمن است و حتی مشاور طرح نامه ایمن بودن خط را امضا نکرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در محل نمایشگاه مطبوعات در پاسخ به سوالی درباره وضعیت بحران مالی در شهرداری تهران اظهار کرد: دو ستاد برای درآمدزایی در شهرداری تهران هماهنگ شده که یکی از آنها ستاد درآمدزایی نام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تهران در گذشته گران اداره می‌شد، اضافه کرد:‌ ما به دنبال کم کردن هزینه‌ها هستیم و ستادهای تشکیل شده قرار است بررسی‌های لازم را انجام داده و نتایج آن را به ما اعلام کنند. برخی از زمین‌ها که در تهران از آنها عوارض گرفته می‌شد به درستی قیمت‌گذاری نشده بودند و این در حالی است که با شناسایی دقیق این مشکلات بدون شهر فروشی می‌توانیم هزینه‌های تهران را برآورد کنیم.

شورای شهر قصد کم کردن هزینه‌های فرهنگی را ندارد

هاشمی در پاسخ به سوالی درباره رویکرد شورای شهر تهران نسبت به کاهش بودجه فرهنگی شهرداری برای برگزاری مراسم‌های مذهبی تصریح کرد: در طول سال‌های گذشته مراسم‌های مذهبی خوبی در تهران برگزار شده و بخشی از آن از بودجه شهرداری هزینه شده است اما مردم خود نیز هر زمان که لازم بوده به این مراسم‌ها کمک کردند و این به این معنا نیست که شورای شهر قصد کم کردن هزینه‌ها را داشته باشد.

وی با بیان اینکه بودجه برای مراسم‌های مذهبی از سال گذشته تعیین شده است، گفت: سازمان فرهنگی و هنری این مساله را بررسی می‌کند و در برخی از موارد که مردم علاقه‌ای به کمک نداشته باشند شهرداری نیز هزینه‌های لازم را تقبل خواهد کرد.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره تکمیل پروژه مصلی توضیح داد: مدیریت اجرای پروژه تکمیل مصلی به شهرداری تهران واگذار نشده است بر اساس قانون شوراها 23 موضوع به شهرداری باید واگذار شود که هنوز این اتفاق نیفتاده و اگر این پروژه به شهرداری واگذار شود اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی درباره برآورد تفریغ بودجه از سال‌های گذشته توضیح داد: هنوز تفریغ بودجه سال‌های گذشته انجام نشده این در حالی است که باید حداکثر 6 ماه پس از هزینه ‌کرد تفریغ بودجه انجام شود. در مجلس شورای اسلامی سازمان حسابرسی وجود دارد اما در شهرداری تهران و شورای شهر چنین سازمانی وجود نداشت اگر چه هم اکنون در شورای شهر سازمان حسابرسی تشکیل شده و برخی از حساب‌های شهرداری را بررسی می‌کند.

وی با بیان اینکه شورا باید در بخش نظارت بیش از این فعالیت کند، افزود: هر جا که تحقیق و تفحص لازم باشد شورا انجام می‌دهد و در برخی از موارد که شفافیت کامل هم وجود ندارد شورا آمادگی بررسی لازم را دارد.

شیوع حاشیه‌نشینی در تهران

هاشمی با بیان اینکه شهر تهران با توجه به زیرساخت‌هایش دارای جذابیت بالایی است و مردم از اقصی نقاط کشور به سمت پایتخت جذب می‌شوند، گفت:‌ طرح جامعی که در سال 45 برای پایتخت نوشته شد پیش‌بینی می‌کرد که جمعیت تهران در سال 96 به 8 میلیون نفر برسد که هم اکنون جمعیت نیز بر همین میزان است اما جذابیت‌های تهران و گرانی در پایتخت باعث بروز حاشیه‌نشینی شده و هم اکنون 61 شهر حاشیه‌ و 100 روستای حاشیه‌ای در اطراف پایتخت وجود دارد که نظارت بر آنها در اختیار شورای شهر نیست.

هاشمی با بیان اینکه تهران با حاشیه‌اش هم اکنون 15 میلیون و 700 هزار نفر جمعیت دارد، تصریح کرد: برخی از شهرها در ابتدا 5 هزار نفر جمعیت داشتند و امروز جمعیت‌شان به 700 هزار نفر سیده است این در حالی است که آنها حتی امکانات آموزشی و بیمارستانی هم ندارند. این معضل باید در شورای عالی استان‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعطیل شدن خط 7 متروی تهران گفت: تعطیل شدن خط 7 متروی تهران قبل از منصوب شدن شهردار جدید تهران و در شورای شهر قبلی مطرح شده بود این موضوع در دستور کار شورای جدید کمیسیون عمران و حمل و نقل و معاونت حمل و نقل شهرداری تهران قرار گرفت و به این نتیجه رسیدند که خط 7 ناایمن است و باید ایمن شود و سپس مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه من به عنوان یک چهره سیاسی نمی‌توانم درباره این موضوع اظهار نظر کنم، گفت: شنیده‌ام که حتی مشاور طرح نیز نامه‌ ایمن بودن خط را امضا نکرده است.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه برای پایتخت 12 خط (8 خط درون شهری و 4 خط برون شهری) پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: تهران باید 430 کیلومتر خط مترو و 256 ایستگاه داشته باشد برخی از این خطوط ساخته شده‌اند اما تجهیزات مناسبی ندارند به عنوان مثال سرفاصله حرکت قطارها در خط 3 بالای 15 دقیقه زمان می‌برد و در حال حاضر تجهیز کردن همین خطوط 12 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

شورای شهر حق ندارد بیش از 140 پرسنل داشته باشد

وی در پاسخ به سوالی در خصوص تعدیل نیروهای شورای شهر تهران گفت: قانون به شورای شهر تهران اجازه فعالیت 140 نفر نیرو را داده است اما در دوره گذشته متاسفانه با انباشت نیرو مواجه بودیم این در حالی است که سازمان بازرسی کل کشور به ما دستور داده که تنها اجازه استفاده از 140 نیرو را داریم.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه از سوی سازمان‌های نظارتی در این برهه به شورای شهر فشار وارد می‌شود، گفت: هم اکنون 500 نفر پرسنل در شورای شهر فعالیت می‌کنند این در حالی است که اعضای شورای شهر اجازه دارند مشاورکارشناس داشته باشند اما این مشاور کارشناس‌ها تنها می‌توانند به عنوان نیروهای قراردادی ساعتی فعالیت کنند.

بدهی 20 هزار میلیاردی شهرداری تهران

هاشمی در پاسخ به سوالی درباره تحقیق و تفحص از شهرداری تهران توضیح داد: موضوع تحقیق و تفحص در مجلس مطرح شد اما رأی نیاورد این موضوع باید در مجلس رأی بیاورد البته اگر تفریغ بودجه‌ها انجام شود شورای شهر نیز می‌تواند از طریق تفریغ بودجه بررسی‌های لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به بدهی‌های شهرداری گفت:‌ بدهی‌ها بر چند نوع است یکی از بدهی‌ها مربوط به سیستم بانکی است که شهرداری وام گرفته و سررسید آن آمده که میزان آن به 20 هزار میلیارد تومان می‌رسد اگر چه من فکر می‌کنم باید بیشتر از این مقدار باشد و باید از طریق استمهال و به صورت اقساط این بدهی‌ها را بپردازد.

هاشمی تاکید کرد: بخش دیگری از بدهی‌ها مربوط به پیمانکاران است برخی بدهی‌ها خرد و برخی دیگر درشت هستند. بدهی‌های خرد دارای اهمیت بیشتری هستند زیرا گر مشکلات کوچک رفع شوند مشکلات بزرگ نیز رفع خواهند شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات