Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@00:52:12 GMT

تکمیل۷۳ شبکه فاضلاب تهران تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۱۸۷۹۳

تکمیل۷۳ شبکه فاضلاب تهران تکمیل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: حدود ۷۳ درصد شهر تهران در پوشش طرح فاضلاب قرار گرفته و از ۹ هزار کیلومتر طول شبکه فاضلاب شهر تهران ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن اجرایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین دستور بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران که امروز سه شنبه ۲۳ آبان ماه سال ۹۶ برگزار شد به موضوع بررسی گزارش محمد پرورش، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران اختصاص داشت که اعضای شورای شهر تهران پس از استماع این گزارش به بیان نقد و نظر های خود در خصوص آن پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد پرورش در ابتدای گزارش با تسلیت زلزله غرب کشور و اعلام گزارش اقدامات شرکت آب و فاضلاب تهران در این خصوص اعلام کرد: هم اکنون مرکزی در خصوص شریانهای حیاتی شهر در میدان فاطمی ایجاد شده است که یکی از موضوعات در زمان بحران است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران ادامه داد: در زمان بحران در شهر تهران ۳۲۰ نقطه موضوع آب آشامیدنی را باید تامین کنند تا بتوانیم در سه روز اول آبرسانی را به شهر انجام دهیم و تکمیل این نقاط نیازمند حمایت شورای شهر تهران است.

پرورش در ادامه به تشریح وضعیت شرکت آب و فاضلاب تهران پرداخت و گفت: هم اکنون از ۱۲ شرکت زیرمجموعه، ۸ شرکت به شهر تهران خدمت رسانی می کنند و در این قالب ۸۰ درصد آب شرب در شهر تهران تغذیه می شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۱۳ و نیم میلیون نفر تحت پوشش شرکت آب هستند که ۸ و نیم میلیون نفر آن در شهر تهران است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران اظهار داشت: هم اکنون این شرکت در حدود ۴ میلیون مشترک دارد که ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک آن در شهر تهران هستند و از طرفی یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعب آب در شهر تهران تامین می شود که در حدود ۲۵ درصد آب شرب تامین شده در کشور است.

پرورش به وجود ۶ تصفیه خانه در شهر تهران اشاره کرد و گفت: شهر تهران اختلاف ارتفاعی در حدود ۸۰۰ متر دارد که این موضوع ما را مجبور می کند برای آبرسانی گاها تا ۸ مرحله آب را در ۶۴ ایستگاه پمپاژ کنیم که کار دشواری به حساب می آید.

وی ادامه داد: در زمان پیک مصرف در استان تهران ۴ و نیم میلیون متر مکعب آب مصرف می شود که ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب آن در شهر تهران مصرف می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران در ادامه نسبت به پایین بودن سرانه تجدید پذیر آب هشدار داد و گفت: در سال ۱۳۱۰ سرانه تجدید پذیر در حدود ۶ هزار متر مکعب بوده این در حالی است که امروز این سرانه به ۳۵۰ متر مکعب در سال کاهش یافته است.

وی یکی از دلایل این موضوع را بزرگی شهر و عدم عبور منابع آبی همچون رودخانه از کنار شهر عنوان و تصریح کرد: سرانه تجدید پذیر در کشور در حدودیک هزار و ۶۶۶ متر مکعب و در دنیا در حدود ۶ هزار و ۶۶۰ متر مکعب است و سرانه شهر تهران با رقمی پایین تر از ۵۰۰ متر مکعب نشان دهنده شرایط بحرانی است.

پرورش در بخش دیگری از سخنانش به عدم تکمیل رینگ آبرسانی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم در بحث خدمت رسانی و همچنین مدیریت شرایط بحرانی تکمیل رینگ آبرسانی است و در حالی این رینگ هنوز تکمیل نشده است که هم اکنون رینگ گاز و رینگ برق شهر تکمیل است.

وی همچنین به وجود ۸۰ آزمایشگاه برای آزمایش آب شرب اشاره کرد و اظهار داشت: این آزمایشگاهها کیفیت آب تهران را در مراحل مختلف آزمایش می کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران نیاز این شرکت در حل مشکلات مرتبط با آب را یک هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: آستانه تحمل مردم در زمان بحران تنها در حدود ۲ تا ۳ ساعت است و این شرایط طلب می کند تا به سوی حل مشکلات مرتبط با آب شرب تهران گام برداریم.

پرورش در ادامه به موضوع فاضلاب شهر تهران اشاره کرد و گفت: هم اکنون قابلیت ۸۵۰ میلیون متر مکعب فاضلاب در شهر تهران فراهم شده است که دو کاربرد عمده عدم آلوده کردن آبهای زیر سطحی و آبیاری فضای سبز را دارد.

وی با اعلام اینکه هم اکنون در حدود ۶۵ درصد شهر تهران در پوشش طرح فاضلاب قرار گرفته است تصریح کرد: بر اساس این طرح ۹ هزار کیلومتر طول شبکه فاضلاب شهر تهران پیش بینی شده است که هم اکنون ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن اجرایی شده است.

وی در ادامه به نیازها و برنامه های این شرکت اشاره کرد و اظهار داشت: به ازای هر لیتر آب مصرفی در ایران تنها ۳ ریال دریافت می شود که بسیار پایین تر از نرخ مصرف آب در جهان است.

وی تاکید کرد: تا زمانی که نرخ مصرف آب اصلاح نشود، مشکلات به همین نحو خواهد ماند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از محل ظرفیت‌های ایجادی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در مجموع بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت- موضوع ماده ۳۲ قانون برنامه بودجه به میزان هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال، امور مالیاتی ۲۰۶ میلیارد و ۸۸۷ میلیارد ریال و باز پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ ۵۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموسی نمایان شود.

وی اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه گذاران به صورت ویژه حمایت می‌شود.

بهره‌برداری از پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال

عالی اضافه کرد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال ۴۱ خانوار با ۱۲۳ نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی بیان کرد: منابع تأمین آب این پروژه خط کوثر و چاه است که در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال در دهه فجر سال قبل عملیاتی شد که با همت و تلاشی مضاعف پیش از آغاز فصل تابستان به مرحله بهره‌برداری رسید.

عالی اظهار کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

وی افزود: افزایش سطح بهداشت و سلامت آب شرب و همچنین تقویت پایداری آب شبکه از اولویت‌های اصلی در اجرا پروژه‌های نوسازی شبکه‌های آبرسانی به شمار می‌رود.

کد خبر 6097021

دیگر خبرها

  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند